12. december 2017

EURONAV vælger SERTICA Fleet Management


Efter en omhyggelig udvælgelsesproces har EURONAV – verdens største selvstændige tankskibsselskab –valgt SERTICA Fleet Management System fra Logimatic.

Tidligere på året var EURONAV finalist til kåringen som årets Belgiske virksomhed, hvilket viser, at de er blandt eliten i maritime virksomheder. EURONAV driver nogle af de største tankskibe i verden og har til deres 52 skibe valgt SERTICA’s fulde produktpakke til forbedret vedligehold og administration.

Hans Christian Jensen, Salgschef hos Logimatic siger, ”Vi er meget glade for at EURONAV har valgt SERTICA Fleet Management som deres fortrukne system. Endnu engang har vi bevist, at SERTICA og det yderst professionelle team bag produktet er det bedste valg på markedet.”

Rudi Vander Eyken, Group IT Manager hos EURONAV siger, ”Vi har valgt SERTICA på grund af de mange muligheder i systemet, men også fordi vi kan stole på menneskerne bag systemet. Softwareudviklerne har en væsentlig opgave i vores fremtidige samarbejde og planer for fremtidig innovation. Jeg er desuden sikker på, at projektlederne vil gennemføre opgaven til tiden og til vores fulde tilfredshed. Vi fornemmer, at Logimatic teamet er det perfekte match for vores planer og ambitioner.”

Hans Christian Jensen tilføjer, ”Det er altid en fornøjelse at samarbejde med et rederi, som er bevidst om deres behov og krav til produktet. EURONAV ønsker ikke kun en moderne fleet management løsning, de ønsker en løsning til fremtiden – en løsning med horisont og perspektiv. SERTICA er morgendagens fleet management løsning, og EURONAV vil få en afgørende rolle i videreudviklingen af denne. EURONAV har den rette tankegang, de er innovative og progressive. Det bliver et perfekt partnerskab. SERTICA teamet vil, som altid, gøre deres bedste for at imødekomme EURONAV’s forventninger.”

Om Logimatic

Logimatic er et dansk software- og ingeniørfirma med mere end 30 års erfaring inden for den maritime branche. Med mere end 32 kunder over hele verden og 964 aktive skibe med SERTICA Fleet Management, er Logimatic en førende global leverandør af flådestyringssoftware til rederier og skibsejere. SERTICA Fleet Management software er specielt udviklet af IT-eksperter til maritime kunder med et behov for planlagt vedligehold, indkøb og sikkerhedsstyring.

Om EURONAV

EURONAV er verdens største uafhængige tankskibsrederi, der beskæftiger sig med transport og opbevaring af råolie. Selskabet har hovedkontor i Antwerpen, Belgien, og har desuden kontorer i hele Europa og Asien. EURONAVs flåde styres primært fra de tre datterselskaber: EURONAV Ship Management SAS, EURONAV SAS og EURONAV Ship Management (Hellas) Ltd. EURONAV er blevet nomineret til årets selskab i Belgien.
Til toppen