11. december 2017

Endnu et rederi fra Singapore vælger SERTICA


Sikkerhed er ekstremt vigtigt ved for tankskibe og derfor har rederiet World Tankers Management Pte Ltd. I Singapore valgt SERTICA HSQE til kontrol af procedurer, certifikater, dokumentation og rapportering.

World Tankers Management Pte Ltd. blev etableret i Singapore i 1993. De forvalter i øjeblikket en flåde på 19 fartøjer, herunder Aframex, MR produkt- og kemikalietankskibe op til 110.000 MT-dødvægt hver.

World Tankers Management Pte Ltd. var det første firma i Singapore, som modtog ISO certifikatet 14001: 2004 fra Lloyds Register, og den første til at indføre et klasse godkendt Water Ballast Management System.

Som for mange andre rederier er sikkerheden yderst vigtig. Især tankskibe har brug for total kontrol over procedurer, certifikater, dokumentation og rapportering. Dette kræver et effektivt system og strukturerede forretningsprocesser. SERTICA HSQE-løsning leverer disse elementer.

Hans Chr. Jensen, Salgschef hos Logimatic siger, ”Endnu en gang har vi bevist, at SERTICA er den bedste løsning på markedet ved at underskrive denne kontrakt med World Tankers Management Pte Ltd. Vi er meget glade og stolte over, at have endnu et Singapore-baseret firma som en af vores værdsatte kunder. Dette bekræfter også at etableringen af vores lokale kontor i Singapore med kvalificerede professionelle medarbejdere var den rigtige beslutning. Jeg tror, at vi kun har set toppen af isbjerget. Mange flere kunder vil følge trop, når de ser de mange fordele ved den maritime platform SERTICA.”

World Tankers Management Pte Ltd. påbegynder implementeringen med det samme og forventes at være fuldt operationelt i andet kvartal 2018. Logimatic’s implementeringspartner, MARTECH Systems, vil assistere med implementeringen, hvilket gør at projektet udføres hurtigt og omkostningseffektivt - uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Til toppen