19. december 2017

Danske Færger A/S udvider SERTICA produktet med Procurement


Danske Færger A/S, som har været kunde hos Logimatic i mange år, tilføjer SERTICA Procurement til deres flådestyringssystem.

Danske Færger A/S har i mange år benyttet SERTICA til vedligehold af deres færger i Danmark. I modsætning til de fleste andre rederier, har Danske Færger A/S valgt at bruge SERTICA uden central styring fra hovedkontoret.  Dette har været muligt på grund af virksomhedens struktur, og den meget erfarne besætning, som effektivt har styret vedligehold. Grundet omstrukturering er der et ønske om, at tilføje SERTICA Procurement til den nuværende installation for at sikre en optimeret og centraliseret styring af indkøb.

Ole Nielsen, Indkøbs- og Forsikringschef hos Danske Færger A/S siger, ”Vi investerer i SERTICA Procurement med et interface til vores finansielle system NAVISION. Det giver mening for os, at implementere SERTICA Procurement, da SERTICA allerede bliver brugt ombord på vores skibe.  Besætningen er bekendt med systemet og med denne udvidelse, optimerer og forenkler vi de interne processer i forbindelse med både vedligehold og indkøb. Vi tror på, at det vil medvirke til en god synergi og i sidste ende resultere i en billigere og bedre drift af vores færger.”

Hans C. Jensen, Salgschef hos Logimatic er enig og tilføjer, ”Danske Færger A/S har været en værdsat kunde i mange år. De er allerede vant til at bruge SERTICA systemet og der er derfor et logisk og klogt valg, at implementere SERTICA Procurement. Vi vil hoste kontorinstallationen af SERTICA samt en enkelt installation ombord på en af færgerne, hvilket vil spare Danske Færger A/S tid og penge på intern IT.”

Om Danske Færger A/S

Danske Færger A/S har 13 færger, som transporterer over 4 millioner passagerer om året på 7 færgeruter. De har drevet de danske færgeforbindelser siden 1866 og har hovedkvarter i Rønne. Læs mere om Danske Færger A/S og følg dem på LinkedIn.

Om Logimatic

Logimatic er et dansk software- og ingeniørfirma med mere end 30 års erfaring inden for den maritime branche. SERTICA Fleet Management software er specielt udviklet af IT-eksperter i tæt samarbejde med maritime kunder rundt om i verden. Læs mere om SERTICA og Logimatic. Følg Logimatic på LinkedIn og SERTICA på Facebook
Til toppen