Nyhedsoversigt

14.05.2019 - Nyheder

Carl Büttner Shipmanagement GmbH bliver en del af SERTICA familien

Bremen rederiet Carl Büttner Shipmanagement GmbH (CBS) skriver kontrakt med Logimatic om at implementere Fleet Management Systemet SERTICA ombord på fire nybyggede tankskibe.

CBS har underskrevet en kontrakt på SERTICA Maintenance, Procurement og Safety (HSQE), hvilket betyder, at både deres tekniske medarbejdere ombord på skibene, og deres medarbejdere på hovedkontoret kommer til at arbejde i det samme system.

Carsten Lehfeld, Project and Process Manager fortæller: “Vi har brug for et system, der både fungerer på kontoret og ombord på skibene. Det skal være nemt at benytte for vores besætning og skal hverken være for kompliceret eller akademisk. Jeg ser SERTICA som et brugervenligt system med den samme skærmlayout på alle skærme, hvilket gør det nemt at skifte fra vedligehold til indkøb og nemt for nye brugere at tage i brug.”

Jens Elung, Project Manager hos Logimatic tilføjer: ”SERTICA er et logisk system med den samme struktur på alle skærme, så hvis man kender en skærm, kender man dem alle. Vi vil assistere Carl Büttner i at implementere en bedre datastruktur og opdatere den eksisterende træstruktur, så den passer til nutidens udfordringer.”

Implementering af et nyt Fleet Management System er altid en god anledning til at rense data samt understøtte en organisatorisk kultur med fokus på datakvalitet. Jens Elung fortæller: ”Vi ved fra mere end 30 års erfaring, at rederier forstår værdien af højkvalitetsdata, men ofte mangler tiden og kulturen til at oprette data korrekt. Jeg er overbevist om, at vi, i samarbejde med Carl Büttner, vil lykkes med at øge fokus på data, både i praksis og kulturelt, for at forbedre de interne arbejdsprocesser markant.”

Carsten Lehfeld er enig og tilføjer: ”Jeg tror på, at Logimatic kan få os over målstregen, hvilket kombineret med SERTICAs moderne udseende og funktionalitet også er grunden til, at valget faldt på Logimatic som partner. Især vores indkøbsafdeling er ivrig efter at starte med at bruge SERTICA og de mange nye moduler til at optimere vores indkøbsprocesser.”

Om Carl Büttner Shipmanagement
Bremen rederiet Carl Büttner Shipmanagement GmbH – et 100% affilieret selskab af Carl Büttner GmbH & Co. KG – er fuldt ansvarlig for sikker drift af skibene ejet af tanskibsindehaver Carl Büttner GmbH & Co. KG . Dette inkluderer besætningsstyring, sikkerheds- og kvalitetsstyring, nautisk og teknisk styring, søforsikring og indkøb af olie og kemiske tankskibe. Carl Büttner GmbH & Co. KG er blandt de mest succesfulde tyske tankskibsrederier og er ansvarlig for alle kommercielle anliggender – for eksempel drift og befragtning af skibe, finansiering og regulering såvel som nybygningsprojekter. Pr. dags dato har Carl Büttner 10 skibe i sin flåde inkl. fire nybygninger på 38.000 tdw., som bliver leveret i 2019/20.