15. maj 2017

Affaldsselskabet AVV vælger SERTICA til vedligehold


AVV i Hjørring har besluttet, at de fremadrettet ønsker at styre vedligehold af deres maskiner gennem vedligeholdssystemet SERTICA.

Det fælleskommunale affaldsselskab Vendsyssel Vest (AVV) beskæftiger over 100 medarbejdere og har en politisk valgt bestyrelse. AVV driver 18 genbrugspladser fordelt rundt omkring i de to ejerkommuner, Hjørring og Brønderslev. AVV driver derudover et affaldsenergianlæg, et genbrugscenter, en omlastestation, tre deponier og et komposteringsanlæg.

Kenneth Kristensen, som er Driftsansvarlig hos AVV, udtaler, ”Vi har kigget på flere leverandører, men valget faldt på SERTICA, fordi vi har hørt meget positivt om systemet hos nuværende brugere inden for vores branche. Desuden har vi en god fornemmelse for både systemet og virksomheden bag SERTICA. Vi stoler simpelthen på, at Logimatic kan løfte opgaven og er bedst rustet til at løse vores nuværende udfordringer.”

Hans Christian Jensen, Head of Sales hos Logimatic fortæller, ”Vores kendskab til branchen er helt klart medvirkende til, at vi kan hjælpe AVV hurtigt i mål med implementering af vedligeholdssystemet SERTICA.”
Til toppen