Nyhedsoversigt

26.09.2016 - Nyheder

Affaldsforbrændingsanlæg implementerer Sertica

Babcock & Wilcox Vølund implementerer Sertica Maintenance og Job App hos UBB affaldsforbrændingsanlæg, som åbner i 2019 i Gloucestershire.

Babcock & Wilcox Vølund har besluttet at implementere Sertica Maintenance til at administrere, monitorere og dokumentere alle vedligeholdsaktiviteter. Det vil desuden være muligt, at styre vedligeholdelsesopgaver via mobile enheder med Sertica Job App for at reducere den administrative tid foran computeren.

Kaare Jespersen, Sales Consultant fra Logimatic er glad for at kunne annoncere endnu et anlæg der tager Sertica i brug og siger, “Sertica supporterer den tekniske afdeling i at skabe et bedre overblik over vedligeholdsopgaver. I sidste ende resulterer det i mindre stress og en længere levetid på maskinerne.“

Babcock & Wilcox Vølund producerer, konstruerer, vedligeholder og står for drift af fabrikker for vedvarende energi. Virksomheden har hovedkontor i Esbjerg, Denmark, og har desuden kontorer i København, Sverige, Storbritannien, Polen og Slovakiet.

UBB er et joint venture mellem Urbaser og Balfour Beatty.

Urbaser ejer og drifter mere end 200 affaldshåndteringsanlæg på verdensplan, herunder 40 mekanisk biologisk behandlingsanlæg. Urbaser producerer mere end syv millioner tons affald om året og servicerer mere end 50 million mennesker på verdensplan med dets 35,000 ansatte.

Balfour Beatty er en førende international infrastruktur koncern.