SERTICA appen giver dig mulighed for at styre vedligeholdsjobs og formularer via. din mobil eller tablet.  

Du kan oprette, aktivere og afslutte jobs fra din SERTICA app. Du kan oprette nye jobs eller anvende en skabelon til standardjob. Hvert job indeholder en kort jobbeskrivelse, detaljer om de relaterede komponenter samt seneste feedback.

Du kan desuden finde og læse dokumenter fra din mobil eller tablet samt tilføje noter, når der rapporteres i forbindelse med job. Derudover kan du registrere tid, tilføje forbrug af reservedele, registrere måler- og tælleraflæsninger og vedhæfte fotos som dokumentation til senere brug. Det er muligt at bruge QR koder og stregkodescanning af SERTICA komponenter og reservedele. Dette sikrer en nem og hurtig lageropdatering, når der registreres hvilke reservedele der er anvendt til at fuldende et job.

Hvis der er flere der arbejder på det samme job, er det muligt at se hinandens kommentarer. Du får desuden besked hvis der sker ændringer i din jobliste så du kan synkronisere appen. Det sikrer at du altid arbejder i den nyeste version.

Hvis du har SERTICA Forms modulet, kan du i appen oprette, udfylde og indsende formularer uden brug af Word eller Excel. Du kan designe et layout i SERTICA med de input felter du ønsker, og det er muligt at anvende forskellige typer og egenskaber i hvert felt. Det gør det muligt at oprette tjeklister, som kan udfyldes fra en mobilenhed. Du kan søge i de forskellige formularskabeloner, udfylde formularer baseret på en skabelon og sende formularen til SERTICA når den er godkendt eller klar til at blive godkendt.

Ikke alle SERTICA brugere arbejder i systemet til daglig og nu behøver de ikke starte computeren op. De har let adgang til de jobs og formularer, som de skal bruge uanset hvor de befinder sig.

Brugere har adgang til egne jobs og formularer via en mobil eller tablet, hvilket reducerer administrativ foran computeren. 

SERTICA appen kan bruges offline og synkroniserer indhold automatisk i SERTICA, når der er internetforbindelse.

Nøglefunktioner

 • Opret og afslut jobs og formularer
 • Få et overblik over nuværende og afsluttede jobs og formularer
 • Få adgang til tidligere afslåede formularer
 • Opdatér aktuelle vedligeholdsjob
 • Læs dokumenter eller tilføj ekstra information til et job
 • Tilføj billeder taget med din mobil eller tablet
 • Scan QR koder og registrér dit reservedelsforbrug
 • Upload direkte til SERTICA

Fordele

 • Hurtig og fleksibel styring af vedligehold
 • Øget produktivitet og effektivitet
 • Eliminering af papir
 • Simpelt vedligehold

Hent SERTICA appen i App Store eller Google Play.

Du kan nu tilgå vores Stock app i SERTICA appen, hvilket betyder at du kan håndtere job, formularer og lager i en og samme app.

Vi tilbyder desuden følgende app muligheder: Approval app og Inspection app.

For mere information, kontakt mig venligst via formularen.

Hans Christian Jensen

RINA Digital Solutions
Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
sertica@rina.org