Reducer den manuelle håndtering af fakturaer med op til 70%

Invoice Management modulet kan reducere manuel håndtering af fakturaer med op til 70%. Når der modtages en faktura, vil modulet automatisk prøve at matche detaljerne af den indkommende faktura med eksisterende indkøbsordrer i SERTICA. Hvis der er et match, vil fakturaen automatisk blive accepteret i forhold til den foruddefinerede approval matrix.

Fakturaer der ikke matcher en indkøbsordre vil automatisk blive overført til de ansvarlige ansatte for manuel håndtering. Af sikkerhedsmæssige årsager kan manuel håndtering benyttes ved fakturaer med et højt beløb, hvor godkendelse er nødvendig fra én eller flere ansatte.

Fakturaerne opbevares i SERTICA med bemærkninger omkring de fakturaer, der er i uoverensstemmelse. Når den ansvarlige ansatte har håndteret en uoverensstemmelse, kan fakturaen accepteres direkte i SERTICA. Når en faktura er accepteret, vil den relaterede indkøbsordre blive opdateret med en ny faktureringsstatus som delvist eller fuldt ud faktureret.

Ved elektronisk at forbinde indkøbsprocessen med den finansielle afdeling i SERTICA, tilbyder systemet fuld kontrol og synlighed af hele transaktionens livscyklus.

NY FEATURE: Invoice Management API

Vi har tilføjet en API til Invoice Management modulet, hvilket gør det muligt at tilføje fakturaer fra andre systemer til SERTICA. Det betyder, at du kan have alt relevant information vedrørende teknisk styring opbevaret i ét system, hvilket giver dig et perfekt overblik. Kontakt os for adgang til API dokumentet, som er tilgængeligt fra vores web service.

Nøglefunktioner

  • Digitalisér indkommende fakturaer
  • Sammenlign modtagne fakturaer med indkøbsordre for auto-matching
  • Automatisk håndtering af PDF fakturaer
  • Komplet elektronisk arkiv af fakturaer med proces og godkendelses historik                            

Fordele

  • Fuld kontrol og synlighed
  • Reducering af bearbejdningstid og omkostninger
  • Mindre papiradministration
  • Forbedret sporbarhed af faktura og godkendelsesprocesser 

The Invoice Management module is often combined with Approval App.

For mere information, kontakt mig venligst via formularen.

Hans Christian Jensen

RINA Digital Solutions
Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
sertica@rina.org