Nyhedsoversigt

20.09.2016 - Nyheder

Lokalt datterselskab er officielt etableret i Singapore med det formål at promovere SERTICA

Logimatic øger fokus på Asien med official etablering af “Logimatic Singapore Pte. Ltd.”

Logimatic udvider sine aktiviteter på det asiatiske maritime marked med lokal repræsentation, som skal fokusere på virksomhedens fleet management software Sertica. Sertica er et system med flere funktionaliteter, herunder planlægning af vedligehold, elektronisk indkøbsproces, forbedring af skibets performance samt sikring af optimal HSQE i hele organisationen.

Hans Christian Jensen, Head of Sales hos Logimatic, udtaler, “ Sertica er et system som mennesker bruger på daglig basis og det er derfor ekstremt vigtigt at være tilstede med lokal support, hvorend disse brugere befinder sig.”

Rajesh Pillai, Sr. Business Consultant hos Logimatic Singapore er enig, og tilføjer, “Vi oplever øget interesse i Sertica og har allerede sikret større kontrakter med Berge Bulk samt Singapore Shipping. Vi tror på, at Sertica har stort potentiale her i Singapore.”

Rajesh Pillai står i spidsen for det nye kontor i Asien, som tidligere på året blev udvidet med endnu en ansat, Arunkumar Sukumar, som skal bistå Rajesh Pillai i at udvikle Logimatics aktiviteter i Asien.

Managing Director hos Logimatic, Michael Paarup, konkluderer, “Vi har nået endnu en milepæl ved officielt at etablere et datterselskab i Singapore. Vi ser et højt aktivitetsniveau hos vores folk i Singapore, hvilket bekræfter, at vores fokus på denne region har været den rigtige beslutning for os.”