Nyhedsoversigt

10.07.2018 - Nyheder

Logimatic danner partnerskab med IMPA

Logimatic er nu officiel distributør af Marine Stores Guide (MSG) leveret af International Marine Purchasing Association (IMPA). IMPA’s MSG-koder bliver implementeret i SERTICA systemet, som leverer højkvalitetsdata og nøjagtige indkøbsdata.

IMPA Marine Stores Guide leverer et universelt kodningssystem som letter kommunikationen mellem skibets besætning, ejer/ledelseskontorer og marine leverandører. IMPA’s mission er at fremme og lette samarbejde og forståelse mellem køber og leverandør i den globale maritime industri.

Der findes tre forskellige typer af datalicenser i Marine Stores Guide:

a) Købere: For rederier/skibsforvaltningsvirksomheder.

b) Leverandører: For skibsleverandører.

c) Udgiverlicens: For producenter, grossister og skibsleverandører.

Hans Chr. Jensen, Salgschef hos Logimatic siger, ”Som MSG-distributør kan vi tilbyde vores kunder en bredere løsning. Ved at inkludere de elektroniske MSG-data i vores SERTICA Procurement system, kan vores kunder spare tid på at skabe og behandle rekvisitioner.”

*Marine Stores Guide bruges af flere hundrede rederier verden over og mindsker besværet med indkøbsprocesser og sparer dig tid og penge. Den indeholder 42.000 produkter på tværs af 34 kategorier, så du kan finde det du har brug for, når du har brug for det og få det hen hvor det hører til. Sproget er ikke en hindring, da produkterne identificeres ved hjælp af en universel sekscifret kode.

Om IMPA
International Marine Purchasing Association (IMPA) blev dannet i 1978 af en gruppe senior indkøbsledere, som ønskede at skabe en ‘stemme’ for industrien og repræsentere indkøbsbranchens interesser inden for skibsfart og fremme et tæt samarbejde og forståelse mellem køber og leverandør. I løbet af de seneste 39 år er foreningen vokset betydeligt og repræsenterer i dag mere end 850 medlemmer fra hele verden.

Om Logimatic
Logimatic er virksomheden bag SERTICA. Det er en international ingeniør- og softwarevirksomhed med mere end 30 års erfaring inden for den maritime industri. SERTICA er udviklet af eksperter i tæt samarbejde med maritime kunder over hele verden. Følg Logimatic på LinkedIn og SERTICA på Facebook.

*https://impa.net/marine-stores-guide/