Køreseddel

Modulet Køreseddel gør det nemt for medarbejdere at gennemføre og indsende køreplaner på den korrekte måde. Administrationen kan udføre en rapport med alle kørsels regninger og på den måde danne et overblik over dokumentation af alle køretøjer, der anvendes i virksomheden.  

Hver medarbejder kan registrere deres køresedler i SERTICA, og dermed opfylde både lovmæssige krav og virksomhedens ønsker. F.eks. kan medarbejderen registrere det brugte køretøj, dato, antal kilometer, takst, sted, formål og noter.

Modulet kan også omfatte kørslen fra hjemmet ved at vælge “trække fradrag pr. dag”. Ved oprettelse af køresedler, skal brugeren udfylde de obligatoriske felter. Når data er tilføjet til alle obligatoriske felter gemmes køresedlen i databasen med et unikt nummer.

Administrationen modtager alle køresedler papirløse uden manglende information. De korrekte færdige køresedler kan derefter accepteres af administrationen ved at trykke på “accepter køreseddel” i SERTICA. Der kan genereres en rapport for alle køresedler, for at få et overblik over dokumentation af alle køretøjer, som anvendes i virksomheden.

Nøglefunktioner:

  • Indsend køresedler elektronisk
  • Udfør en rapport over alle køresedler

Fordele:

  • Reducere tid som anvendes til færdiggørelse og administration af køresedler
  • Ingen manglende information
  • Spar tid og penge ved papirløs administration

Kontakt

Kontakt os via nedenstående kontaktform for yderligere information vedrørende dette modul.

Navn  
Firma  
E-mail  
Tlf.  
Besked 
Til toppen