Industrielt Vedligehold

SERTICA Maintenance er et planlagt vedligeholdssystem designet til at styre, monitorere og dokumentere vedligeholdsaktiviteter i alle typer virksomheder.

SERTICA Maintenance løsningen er rettet mod det ofte hektiske liv i en vedligeholdsafdeling. Derfor er der her fokus på brugervenlighed og overblik over vitale informationer.

Download Brochure

Moduler

Nedenfor ses eksempler på moduler, hvis du ønsker at justere eller udvide din SERTICA løsning. Eftersom vi udvikler kundespecifikke løsninger, er du velkommen til at kontakte os, hvis dine ønsker og behov ikke opfyldes med nedenstående moduler. SERTICA er i konstant udvikling, så ønsker du at være opdateret, så tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på LinkedIn.

100+ Industri Kunder

SERTICA bruges alle steder i verden - af alle typer virksomheder. Systemet bruges bl.a. i produktionsvirksomheder, forsyningsvirksomheder inden for spildevand, forbrændingsanlæg og kraft-/varmeværker, fødevarevirksomheder, medicinalindustrien, bryggerier, metal industrien og rederier.

Kunde Eksempler

Industri Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om nyheder med vores Industri Nyhedsbrev her.

Tilmeld nyhedsbrev

Dynaudio er en af de førende producenter af eksklusive kvalitetshøjtalere. Virksomheden, der blev etableret i 1977, er i dag en af verdens mest anerkendte audio-virksomheder. Dynaudio er især anerkendt for deres avancerede driver teknologi - designet, konstrueret og løbende udviklet internt - deres banebrydende R&D teknologi og ikke mindst for deres exceptionelle håndværksmæssige dygtighed. Med base i Skanderborg fremstiller virksomheden højtaler-enheder til biler og eksklusive kabinetter på to produktionssites. Vedligeholdelsesafdelingen beskæftiger seks medarbejdere, og den samlede medarbejderstab er på 350.

Læs mere

Det er slut med papir, kuglepen og mangelrapporter i kuverter på vej rundt i det interne postsystem. Med enkelte klik kan vagten på BIOFOS døgnet rundt rapportere fejl elektronisk til vedligeholdsafdelingen. På den måde er man sikret en lettere, direkte og mere effektiv arbejdsgang. BIOFOS har mere kontrol over vedligeholdet med SERTICA.

Læs mere

Xellia Pharmaceuticals A/S er en international medicinal virksomhed, hvor Sertica har været anvendt til vedligeholdelsen af det danske produktionsanlæg siden 1999. Efter 16 års anvendelse er Xellia så tilfredse med løsningen, at de nu har valgt at udvide brugen til det nyligt opkøbte produktionsanlæg i North Carolina, USA.

Læs mere

 

Vores tekniske support team står klar til at assistere dig. 


Kontakt vores support eller ring på +45 9634 7010. 

Til toppen