SERTICA giver et teknisk overblik over en hel flåde og sikrer stabil kommunikation og data management mellem hovedkontor og skib. Du får et stærkt fundament for solid vækst med et fleet management system, der optimerer interne arbejdsprocesser.

Optimér vedligeholdelse, indkøb, HSQE og performance med en fleksibel Fleet Management løsning.

DOWNLOAD BROCHURE

SERTICA Fleet Management Software

Skibsfarten i dag står overfor mange udfordringer. Fleet Managers over hele verden beskæftiger sig med talrige systemer og komplekse processer vedrørende Fleet Management løsninger. Brugen af flere inkompatible systemer er tidskrævende og du risikerer unødvendige fejl i processen. Vi tilbyder dig ET system til at imødekomme ALLE dine behov.
“SERTICA giver os fuld kontrol og indsigt i indkøb. Dette har øget teamets produktivitet med 25%.”

Sim Teck Siang, Procurement Manager

"Teamet hos Logimatic er gået utrolig langt for hjælpe Svitzer, og det er jeg meget taknemmelig for for."

Evangelos Fragkoulis, Chief Technical Officer

Fleet Management System

Fleet management er en software, der hjælper dig med at styre og skabe et overblik over al flåde- og asset information mellem hovedkontoret og skibene. En fleet management software er afgørende for at få mest mulig operationel indsigt ud fra alle data på tværs af din flåde. Det fortæller dig, hvordan du kan optimere din flåde.

Softwaresystemet gør det muligt for virksomheder at reducere omkostninger, forbedre effektiviteten og sikre, at sikkerheden overholdes på tværs af en hel flåde. Du kan nemt administrere al kommunikation mellem skib og kontor i ét system. Det er muligt at drive og vedligeholde din SERTICA fleet management software i skyen. Se mere om SERTICA cloud.

Skibsfarten i dag står overfor mange udfordringer. Fleet Managers over hele verden beskæftiger sig med talrige systemer og komplekse processer vedrørende Fleet Management løsninger. Brugen af flere inkompatible systemer er tidskrævende og du risikerer unødvendige fejl i processen.

SERTICA tilbyder et alt-i-en Fleet Management software med omfattende funktionalitet indenfor indkøb, vedligehold, HSQE, dry-docking, dokumenthåndtering, inspektioner, osv. SERTICA er let og brugervenligt at bruge både på kontoret og ombord på skibet.

Ved at udnytte synergien i at have et samlet system som SERTICA, opnås der en signifikant omkostningsoptimering, strømlinede og papirløse arbejdsprocesser, overholdelse af krav, stabil dataudveksling og nedsat off-hire.

SERTICA er et Fleet Management System som ikke kun administrerer dit skib. Virksomheder er forskellige, det er behovene og omstændighederne i de forskellige afdelinger og kontorer også.

SERTICA er baseret på en holistisk tilgang. Det giver en fleksibel modulstruktur og en bred funktionel løsning som er opdelt i fire funktionelle områder. Hver af disse områder tilbyder moduler, som kan kombineres for at matche din virksomheds specifikke behov og prioriteter.

Se mere om SERTICA

 

  • Komplet overblik over data
  • Centraliseret data administration
  • Unik data management designet til offline brug
  • Optimerede arbejdsprocesser
  • Analyse på tværs af flåden
  • Stabil datasynkronisering
  • Integration med eksterne systemer

Vi har identificeret 7 udfordringer i den globale shipping industri.

DOWNLOAD WHITE PAPER
Kontakt mig og hør mere om potentialet for at optimere teknisk fleet management i din organisation.

Hans Christian Jensen

Logimatic

Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 9634 7000
sertica@logimatic.dk