SERTICA giver et teknisk overblik over en hel flåde og sikrer stabil kommunikation og data management mellem hovedkontor og skib.

Du får et stærkt fundament for solid vækst med et fleet management system, der optimerer interne arbejdsprocesser.

Optimér vedligeholdelse, indkøb, HSQE og performance med en fleksibel Fleet Management løsning.

DOWNLOAD BROCHURE

SERTICA Fleet Management Software

Skibsfarten i dag står overfor mange udfordringer. Fleet Managers over hele verden beskæftiger sig med talrige systemer og komplekse processer vedrørende Fleet Management løsninger. Brugen af flere inkompatible systemer er tidskrævende og du risikerer unødvendige fejl i processen. Vi tilbyder dig ET system til at imødekomme ALLE dine behov.
“SERTICA giver os fuld kontrol og indsigt i indkøb. Dette har øget teamets produktivitet med 25%.”

Sim Teck Siang, Procurement Manager

"Teamet bag SERTICA er gået utrolig langt for hjælpe Svitzer, og det er jeg meget taknemmelig for for."

Evangelos Fragkoulis, Chief Technical Officer

Fleet Management System

Fleet management er en software, der hjælper dig med at styre og skabe et overblik over al flåde- og asset information mellem hovedkontoret og skibene. En fleet management software er afgørende for at få mest mulig operationel indsigt ud fra alle data på tværs af din flåde. Det fortæller dig, hvordan du kan optimere din flåde.

Softwaresystemet gør det muligt for virksomheder at reducere omkostninger, forbedre effektiviteten og sikre, at sikkerheden overholdes på tværs af en hel flåde. Du kan nemt administrere al kommunikation mellem skib og kontor i ét system. Det er muligt at drive og vedligeholde din SERTICA fleet management software i skyen. Se mere om SERTICA cloud.

Vi ved alle at opgaver kan differentiere fra maskinrummet til hovedkontoret, dog er det vigtigt at alle lagrer deres informationer på ét sted og følger de samme proceser.

Med SERTICA kan du nemt håndtere hele kommunikationsflowet mellem skib og kontor i et samlet system.

Skibsfarten i dag står overfor mange udfordringer. Fleet Managers over hele verden beskæftiger sig med talrige systemer og komplekse processer vedrørende Fleet Management løsninger. Brugen af flere inkompatible systemer er tidskrævende og du risikerer unødvendige fejl i processen.

SERTICA tilbyder et alt-i-en Fleet Management software med omfattende funktionalitet indenfor indkøb, vedligehold, HSQE, dry-docking, dokumenthåndtering, inspektioner, osv. SERTICA er let og brugervenligt at bruge både på kontoret og ombord på skibet.

Ved at udnytte synergien i at have et samlet system som SERTICA, opnås der en signifikant omkostningsoptimering, strømlinede og papirløse arbejdsprocesser, overholdelse af krav, stabil dataudveksling og nedsat off-hire.

SERTICA ship management system er lige så nemt og brugervenligt at anvende på kontoret som det er på skibene. Systemet er faktisk lige så vidtfavnende og robust som softwaren der bruges på land på grund af en stabil og  automatisk synkronisering.

Når du centraliserer viden får du et overblik over dine opgaver og reservedele og kan på den måde arbejde mere effektivt. Det giver nemlig mening at din indkøbsafdeling og ansatte med ansvar for vedligehold på skibene koordinerer indkøb af reservedele, så forsinkelser og unødig lagerbeholdning undgås.

Maskinmesteren ombord på skibet kan have brug for en bestemt reservedel for at udføre en vedligeholdelsesopgave. Indkøbsafdelingen analyserer hvem der er den mest attraktive leverandør af reservedelen og leverer denne til tiden, så maskinmesteren kan udføre vedligeholdelsesopgaven. Alle disse processer er transparente, både i forhold til indkøb og vedligehold, så der ikke behøves at udveksles e-mails for at tjekke hvorvidt reservedele er blevet modtaget. Du vil altid kunne se en sådan status i SERTICA.

Centralisering og deling af data er ikke bare vigtig, men essentiel for at sikre en økonomisk og effektiv proces i både vedligehold og indkøb.

SERTICA gør det simpelt og effektivt så du kan indhente data i realtid.

SERTICA er et Fleet Management System som ikke kun administrerer dit skib. Virksomheder er forskellige, det er behovene og omstændighederne i de forskellige afdelinger og kontorer også.

SERTICA er baseret på en holistisk tilgang. Det giver en fleksibel modulstruktur og en bred funktionel løsning som er opdelt i fire funktionelle områder. Hver af disse områder tilbyder moduler, som kan kombineres for at matche din virksomheds specifikke behov og prioriteter.

Fleet management softwaren er nem at integrere i virksomheder af en hver størrelse.

Se mere om SERTICA

 

Shippingvirksomheder der anvender SERTICA deler et fælles mål, hvilket er at opnå høj ydelse og kvalitet i deres ship management. Dette er uanset størrelsen på din virksomhed, skib eller flåde.

For at opnå succes med et system som SERTICA skal du være engageret i høj kvalitet og dokumentation. Derudover er det nødvendigt, at den rette mængde ressourcer er allokeret til det.

Det som gør SERTICA unikt i denne sammenhæng er SERTICAs fleksibilitet, ikke kun i dens software men som en total løsning, hvilket inkluderer rådgivning og support. Supporten består af kvalificerede projektledere, der yder løbende rådgivning, vejledning i bedste praksis, implementeringsservice, assistance til lancering, minimering af administration og forslag til hvordan omkostninger reduceres.

Vi opfylder både kravene fra skibsoperatører med et enkelt skib og store globale rederier, der administrerer skibe over hele verden fra forskellige kontorer og datterselskaber.

Vi taler det maritime sprog.

  • Komplet overblik over data
  • Centraliseret data administration
  • Unik data management designet til offline brug
  • Optimerede arbejdsprocesser
  • Analyse på tværs af flåden
  • Stabil datasynkronisering
  • Integration med eksterne systemer

Se SERTICA demoer på vores YouTube kanal

Vi har identificeret 7 udfordringer i den globale shipping industri.

DOWNLOAD WHITE PAPER
Kontakt mig og hør mere om potentialet for at optimere teknisk fleet management i din organisation.

Hans Christian Jensen

Kontakt mig og hør mere om potentialet for at optimere teknisk fleet management i din organisation.

Rasmus Hansen

Kontakt mig og hør mere om potentialet for at optimere teknisk fleet management i din organisation.

Michael Paarup

RINA Digital Solutions
Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
sertica@rina.org