Nyhedsoversigt

26.10.2022 - Blog

Hvordan kan et Vessel Reporting System forbedre Performance?

Med et Vessel Reporting system kan du rapportere omfattende data med henblik på at optimere skibs- og motorperformance.

Hvad er et Vessel Reporting System?

Et Vessel Reporting System hjælper dig med at forbedre din maritime flådes performance. Et stort antal faktorer påvirker et skibs ydeevne og energiforbrug såsom begroing, skrog og motorstatus. Et Vessel Reporting System hjælper dig med at overvåge og analysere disse, så du proaktivt kan optimere effektivitet og reducere TCO. 

Se mere om SERTICA Fleet Management→

Hvad er fordelene ved et Vessel Reporting System?

Et Vessel Reporting System gør det muligt at optimere skibs- og motorperformance samt reducere Total Cost of Ownership (TCO). Det gør det muligt at overvåge og måle performance på tværs af flåden.

Ved at overvåge dine skibes performance kan kontormedarbejderne påbegynde TCO-optimering baseret på viden og forbrug. Dette skyldes, at systemet assisterer dig i at tage de rigtige beslutninger på det rette tidspunkt baseret på fuld data synlighed.

Vessel Performance Analysis kan optimere brændstofforbrug og reducere forureningsudslip.

Med Vessel Performance Analysis kan du validere den faktiske dieseldrift for at reducere brændstofforbrug, vedligeholdsudgifter og forureningsudslip.

Evnen til at forbinde øget brændstofforbrug med vedligeholdsdata gør det muligt at definere hvilke KPIer, der skal overvåges. På denne måde kan du nemmere løse de observerede problemer. Du kan gennem motorens levetid tracke resultaterne.

Vessel Performance Analysis gør, at du kan optimere brændstofforbruget samt den daglige drift ombord på skibene, som kan omfatte:

  • Bunker optimering
  • Udnyttelse af data om øget brændstofforbrug til planlægning af vedligehold  
  • Kontrollering af status af fremdrivnings- og generatormotor
  • Kontrollering af hjælpesystemer (kølevand, turbolader, smøreolie, brændselsolie, udrensning af luft osv.)
  • Logging, overvågning og sammenligning af brændstofforbrug for hvert skib

Med avanceret Vessel Performance Analysis kan du få forslag til, hvordan din performance kan forbedres, oprette rapporter og definere KPI’er for at minimere nedetid.

Sertica ship Illustration

Rapporter kan omfatte skibets status, forbrug og off-hire, som alle påvirker dine skibes drifsudgifter. Du kan vælge at oprette en månedlig status på din flådes drift og reagere på problemer vedrørende skib, skrog ydeevne, brændstof- og smøreolieforbrug, bunkere, off-hire tid og rejse statistikker.

Rapporter gør det muligt at overvåge og optimere skibs- og motorperformance på tværs af flåden for at mindske vedligeholdsomkostninger, CO2 udslip, TCO og OPEX.

Se mere om SERTICA på vores YouTube kanal→